Selecteer een pagina

Over ons

Samen meer
en beter!

Wij helpen concreet bij het identificeren én realiseren van de gewenste oplossingen én resultaten.

De PA is de partner voor veranderen, verbeteren, verankeren in en van organisatievraagstukken.

De Performance Alliantie is een unieke samenwerking van EMC Performance, Tulser en Gooiconsult. Onze gezamenlijke visie op leren en presteren op de werkplek via 70:20:10 sluit aan op de uitdagingen van onze klanten. We leveren onderwijskundige dienstverlening, we ondersteunen het leren rondom de werkplek met eigentijdse (digitale) oplossingen en we begeleiden leer- en presteertrajecten op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling en de ontwikkeling van vakmanschap. Hierdoor is de Performance Alliantie dé partner voor veranderen, verbeteren, verankeren in en van  organisatievraagstukken met zichtbare impact op organisatie en mens.

De aanpak van de Performance Alliantie realiseert zichtbare impact op organisatie en mens. Dat doen we door het organisatievraagstuk altijd als startpunt te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vraagstukken over kwaliteit van de dienstverlening, transitievraagstukken, implementatie van nieuwe technologie en digitalisering, duurzame inzetbaarheid en
mobiliteit. We werken aan concrete en innovatieve oplossingen op de thema’s leiderschap en de ontwikkeling van vakmanschap. Met onze ervaring op deze thema’s is iedere oplossing maatwerk.

Wij verbinden leren en presteren

In cocreatie en op maat voor uw organisatie.